• Privatkurser där du själv väljer dagar och tider •

Specialerbjudanden på privatkurser i mars 2021:

Privatkurs dagtid:
Vi erbjuder 100 kr rabatt om du bokar in alla tre tillfällen under dagtid i mars. Välj paketet som heter “Marserbjudande privatkurs” och ange i bokningen vilken kurs du vill gå.
För att ta del av detta erbjudande ska betalning göras senast dagen efter du gjort din bokning (information om betalning och övrigt inför kursen mailas ut inom en arbetsdag).

Privatkurs kvällstid:
Under mars erbjuder vi även möjligheten att själv kunna boka in privatkurs på kvällstid och det kostar 900 kr. Det finns tider kl. 18:00, 19:00 & 20:00 vissa måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar. Du väljer själv vilka kvällar och tider i din bokning, du behöver alltså inte boka samma veckodag och tid för alla tre tillfällen. Välj paketet “Marserbjudande privatkurs kvällstid”.
För att ta del av detta erbjudande ska betalning göras senast dagen efter du gjort din bokning (information om betalning och övrigt inför kursen mailas ut inom en arbetsdag).

Information

  • Välj vilken privatkurs du vill gå och boka dagar och tider som passar dig i kalendern.
    Om du vill gå en kurs som inte finns listad kan du välja “vardagsträning” och ange i meddelandefältet vad du vill gå för kurs.

  • Om du vill träna på kvällar eller helger och det inte finns tider tillgängliga för bokning kan du kontakta oss så vi kan komma överens om dag och tid.

  • Ett automatiskt bekräftelsemail på din bokning skickas automatiskt till din angivna mailadress när du trycker på boka. Kontrollera skräpposten om du inte får detta mail för att vara säker på att din bokning gått igenom och kontakta oss om du inte fått något.

  • Vi återkommer till dig med ett mail med mer information inför kursen senast nästa arbetsdag (undantag där det dröjer lite längre kan förekomma).

Kursanmälan

Du anmäler dig till kursen genom att välja den kurs du vill gå (tryck på den i listan nedan) och därefter på Fortsätt-knappen. Sedan följer du stegen, fyller i dina uppgifter och trycker på Bekräfta bokning-knappen.