OM OSS

OM OSS

Kunniga och kompetenta som värnar om dig och din hund

Utbud

Med din hunds välmående och hälsa i fokus erbjuder vi beteendekonsultationer, kurser, privatträningar, föreläsningar och ett noga utvalt sortiment i vår butik.

Vi vill ge alla hundar och hundägare ett rikare och roligare hundliv och har därför många olika typer av kurser och träningar för att det ska finnas något som passar just dig. Vi anser att det är lika viktigt att hunden mår bra på insidan och i vår butik hittar du därför svenska, naturliga foder, godis och tugg samt diverse hundtillbehör.

Arbetssätt

Vi arbetar med positiv förstärkning, avledning och god relation till hundarna. Precis som forskningen visar anser vi att myten om dominans samt användning av bestraffning, skrämsel, flooding och utrustning som är utformade för att skapa obehag är förlegade metoder som inte hör hemma i dagens djurhållning.

Vi är H-märkta hundinstruktörer och Nathalie är medlem i Sveriges Akademiska Etologer.

Komptens

Micke är utbildad hunddagis- och hundpensionatsföreståndare, hundkursledare, instruktör i blodspår för berikning och problemhundsutredare.

Nathalie är utbildad etolog (etologi=läran om djurs beteenden) som inriktat sig på hund och hundinstruktör.

Vi är båda utbildade instruktörer för hantering på hundens villkor, proprioception (balans, kroppskontroll och styrka) samt certifierade SNWK instruktörer, auktoriserade SNWK doftprovdomare, Hoopersinstruktörer & certifierade balansbollsinstruktörer.