(placeholder)

Om oss

Vi som driver Hundia Gävle är båda utbildade inom hund.


Micke är utbildad hunddagis- och hundpensionatsföreståndare, hundkursledare, problemhundsutredare samt certifierad SNWK instruktör & auktoriserad SNWK doftprovdomare.


Nathalie är utbildad etolog (etologi=läran om djurs beteenden) som inriktat sig på hund, certifierad SNWK instruktör & auktoriserad SNWK doftprovdomare.


Vi arbetar med positiv förstärkning, avledning och god relation till hundarna. Precis som forskningen visar anser vi att myten om dominans samt användning av bestraffning, skrämsel, flooding och utrustning som är utformade för att skapa obehag är förlegade metoder som inte hör hemma i dagens djurhållning.


Verksamheten består av butik, kursverksamhet och hunddagis.

Hos oss hittar ni BARF, färskfoder, godis & tugg från svenska djur, svenska kosttillskott samt selar, koppel och leksaker.

Vi är certifierade SNWK instruktörer & auktoriserade SNWK doftprovsdomare. Hos oss anordnas kurser, träningar, inofficiella tävlingar och doftprov.

Ett hemtrevligt dagis med hundgrupper ihopsatta utefter vilka individer som trivs med varandra. Här sitter hundarna i rum inredda med soffor, fåtöljer och filtar och busar ute i våra lekhagar.

Kontakta oss
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)