• Obemannad träning • Träna själv utan instruktör •

45 minuter egen träning med tillgång till vår lokal och utrustning.

Vid bra väder (snö- och lerfritt) finns även möjlighet att låna vår inhägnade hundhage om du vill träna utomhus.

Denna träning är obemannad så du tränar själv utan instruktör tillgänglig.
Efter träningen (45 minuter) är det 10 minuter avsatt för att du ska hinna plocka undan och städa efter dig. Lokalen ska lämnas i samma skick som den var när du kom. Om utrustning går sönder blir du ersättningsskyldig.

Du kan komma själv med en eller flera hundar och även dela passet med en vän. Du/ni betalar för tiden, d.v.s. är ni två stycken som bokar ett pass tillsammans så delar ni på både tiden och priset. Ni får max vara 2 personer som delar på passet.

Träningen sker i vår rumsvarma lokal på drygt 40 kvm med en mjuk heltäckningsmatta eller i vår inhägnade hage om du vill träna utomhus och vädret tillåter (ange i meddelandefältet om du vill träna ute). Adressen är Utjordsvägen 10, 802 91 Gävle.

Ett automatiskt bekräftelsemail på din bokning skickas automatiskt till din angivna mailadress när du trycker på boka. Kontrollera skräpposten om du inte får detta mail för att vara säker på att din bokning gått igenom och kontakta oss om du inte fått något. Vi återkopplar även med ett mail med mer information om betalning och övrig information inom två arbetsdagar från att du gjort din bokning.

Ange i bokningen vad du vill träna för att vi i förväg ska kunna plocka fram rätt utrustning. Du kan självklart träna olika saker och då kan du välja en sak i bokningen och skriva i meddelandefältet om du tänkt träna annat som också kräver specifik utrustning. All utrustning finns i lokalen, men vi behöver ändå veta så vi kan göra den lättillgänglig och t.ex. pumpa upp balansbollar.

  • Hoopers*
    (*Endast för dig som redan kan grunderna. Är du helt ny vill vi att du går en kurs eller privatkurs först)

  • Balansboll*
    (*Endast för dig som redan kan grunderna. Är du helt ny vill vi att du går en kurs eller privatkurs först)

  • Proprioception (kroppskontroll, balans & styrka)

  • Nose Work

  • Övrigt som t.ex. vardagsträning, lydnad, rallylydnad m.m. Konor och låga hopphinder finns att tillgå. Övrig utrustning som t.ex. apportbockar, ruta, rallylydnadsskyltar m.m. får du ta med själv

Obs! Vår butik ligger i samma byggnad som träningslokalen så viss aktivitet kan förekomma (dock enbart från människor som ska handla, inte hundar då de ej får ta med hund in i butiken när träning pågår). Träningslokalen är avgränsad med en hög grind och det finns en tjock gardin att dra för för att minska ev. störning.

Bokningar gäller endast för privat träning och ej i kommersiellt syfte.