• Kurser och träning för alla • Glädje • Relation • Små grupper • Individanpassat •

Hos oss hittar du olika kurser och träningar för alla hundar och ägare.

Kurser för hundar i alla åldrar. Kurserna hålls i små grupper med individanpassning.
Lära för livet Kurser för hundar i alla åldrar med fokus på relation, lek, glädje, kontakt, följsamhet, inkallning, miljöträning m.m. Aktivering för alla Nosaktivering med fokus på hundens främsta sinne; luktsinnet samt Hoopers som är en ny fantastisk aktivering och blivande sport som utförs i hundens egna fart och inte innehåller kraftiga svängar eller höga hopp. Stärk din hund Kurser för hundar i alla åldrar med fokus på proprioception (kroppskontroll, balans och styrka) och miljöträning.
Vi erbjuder privatträningar inom allt möjligt, både delar ur vårt befintliga kursutbud och annat.
Vi tränar helt enkelt på det du vill. Du kan komma själv med en eller flera hundar och även dela passet med en vän. Du/ni betalar för tiden, d.v.s. är ni två stycken som bokar ett pass tillsammans så delar ni på både tiden och priset.
Hos oss kan du gå privatkurser och då är det endast du och din hund som deltar på kursen.
Hela vårt kursutbud finns att välja som privatkurs och dessa är lite billigare, enklare och kortare (tre tillfällen à 45 minuter) än de ordinarie kurserna.
Vi erbjuder öppna träningar inom allt möjligt, både delar ur vårt befintliga kursutbud och annat.
Upplägget varierar beroende på vad vi tränar. Ibland är det tidsbokning där varje ekipage får en egen tid avsatt för träning och ibland sker träningen i grupp tillsammans med andra.
Här hittar du ett litet utbud av olika onlinekurser.
Du hittar även onlinematerialet som ingår i vissa av våra kurser här.