omslagsbild

inkallning

3 tillfällen

Varje kurstillfälle är på 1,5-2 timmar.
Datum:
Tid: kl.
Antal platser: 4
Pris:  kr

Många inkallningskurser som finns utlovar hundraprocentigt resultat och garanterar att du får en säker inkallning om du går just deras kurs.

Vi gör saker annorlunda. Vi garanterar inte att du får en hund som kommer till dig i alla situationer vid all störning.

Varför gör vi inte det? undrar du kanske nu.

Svaret är enkelt! Vi ser hundarna för vad de är. De är kännande, tänkande individer med egna personligheter. De är också i grunden opportunister. Vad betyder det? Jo, att de anpassar sig efter rådande situation och gör det som lönar sig för dem där och då.

Det finns också många hundar med väldigt stark jaktinstinkt. Jakten är en betydande del för ett rovdjurs överlevnad och har hunden riktigt starkt driv där så är det få saker som kan slå det.

Därför tycker vi det är dumt att lämna en garanti att er hund ALLTID kommer välja att komma på er inkallning, det vore att förminska hunden både som art och individ.

Det vi däremot kan lova är att i denna kurs kommer ni få mängder av verktyg, träning och inspiration för att få förutsättningarna för en säker inkallning.

Vi kommer att jobba med roliga moment och övningar som gör att ni blir värda att komma till. För som vi nämnde ovan, de är opportunister och jobbar du på er relation och att göra det superdupermegavärdefullt att komma till dig så kommer du få bra förutsättningar till en bra inkallning.

Vi kommer såklart använda varandra och miljön runtomkring för störningsträning, det vill säga saker som kan vara väldigt roliga för hunden så du får jobba ännu mer på att göra dig mer värdefull.

Så om du vill ha en hund som kommer till dig med glädje för att den vill är denna relationsbyggande kurs något för dig!

Kursen är upplagd för att alla ska kunna känna sig säkra och trygga med övningarna. Vi kommer till exempel använda inhägnad yta för vissa övningar, långlina ibland och helt lös ibland (om föraren är trygg med det, det kommer aldrig vara ett tvång att träna med hunden helt lös). Detta är för att du ska känna dig trygg och veta att din hund inte kan sticka iväg under kursen. Om vi som förare har en ”livlina” är det lättare att koncentrera sig och lägga ner hela sin själ i träningen. Vi slipper även onödiga konflikter om hunden inte gör det vi önskar och det är det viktigaste.

Vi vill inte ha frustration och konflikt eftersom hela kursen bygger på relation, samarbete och glädje.

Målsättningen med kursen är självklart att du ska känna dig trygg med inkallningen på din hund.

Vi individanpassar alltid våra kurser. Därför passar denna kurs alla, vare sig ditt mål är att bygga relation, få hunden att komma in från trädgården när du ropar på den eller få en hund som kan gå lös överallt.

Kursen passar alla raser, typer och åldrar. Vill du börja från början med din nya valp? Har du en äldre hund som hittills inte lyssnat bra på inkallning? Har du en omplaceringshund som du inte hunnit bygga upp relationen helt med? Har du en hund som har kommit bra på inkallning men nu har ”fått fetvadd i öronen? Har du en rätt bra inkallning men vill få den ännu bättre? Har du inget intresse av att ha din hund lös, men vill bygga upp er relation mer?

Oavsett anledning är ni varmt välkomna på denna kurs och vi tror att ni alla kan få med er mycket nyttigt och glädjande!

Övriga familjemedlemmar är alltid välkomna att följa med på våra kurser.

Kursanmälan

 Just nu finns ingen kursstart öppen för anmälan, men kolla igen om ett tag eller maila oss ditt intresse så startar det säkert upp en ny!

Villkor & trivselregler:

Anmälan

Anmälan till kursen sker via formuläret.
Besked om plats och betalning skickas via mail så snart som möjligt.
Har du inte fått svar inom en vecka, kontakta oss gärna igen, ifall din anmälan inte kommit fram. Titta också i skräpposten/spam då e-mailen ibland hamnar där.

Betalning

Du får information om hur du betalar i bekräftelsemailet.
Betalning sker först efter bekräftad plats.

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Genom att anmäla dig till kurs tillåter du att Hundia Gävle sparar dina uppgifter för att vi ska kunna komma i kontakt med dig, fakturera, bokföra m.m.
Här kan du läsa mer om GDPR och hur dina uppgifter behandlas.

Avbokning av kurs

Från att du fått bekräftelse från oss om plats på en kurs/prov/tävling har du 14 dagars ångerrätt och detta ska då meddelas via mejl.
För anmälningar som sker mindre än 14 dagar innan kurs/prov/tävling gäller ej ångerrätten. Finns det anmälda reserver till kurs/prov/tävling återbetalas hela avgiften minus eventuella administrativa avgifter om platsen fylls upp av någon annan.

Inställd kurs

Om kursen ställs in (p.g.a. exempelvis för få deltagare) återbetalas hela avgiften.
Vi följer konsumentköplagen
Observera att vår kursverksamhet är undantagen från ångerrätten med hänvisning till Konsumentköplagen: Undantag från ångerrätten 11 § 2 kap. punkt 12.
Ångerrätten anses också förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar kursen.

Försäkringar

Strikt ägaransvar gäller, det är hundägarens eget ansvar att ha gällande försäkring för händelser där hunden är inblandad. Hundia Gävle frånsäger sig allt ansvar.
Om kursen ställs in eller avbryts på grund av Force majeure meddelas detta snarast och kursavgiften återbetalas helt eller delvis om det är möjligt.

Övrigt

Priser är angivna inkl. moms.
Du som deltar i våra aktiviteter förbinder dig att följa våra trivselregler.

Trivselregler:
  • Det är endast tillåtet att använda ordentlig sele eller fast halsband på hela vårt område på våra träningar och kurser. Halsband med strypfunktion, nosgrimmor och så kallade ”gå fint”-selar vars funktion är att dra åt är inte tillåtna. Detta innefattar även hel- och halvstryp då det inte är ett fast halsband oavsett hur det kopplas.
  • Släpp inte fram din hund till någon annan hund utan att ni ägare är överens om detta. Alla hundar ska ha möjlighet att känna sig trygga på våra arrangemang och vi respekterar därför om någon inte vill hälsa oavsett anledning. Håll avstånd till övriga hundar både när ni förflyttar er och när ni sitter ner och väntar och tänk på att hålla hunden i koppel (eller exempelvis canvasbur om hunden föredrar ett krypin).
  • Låt inte hundarna umgås/leka med andra hundar under träningen. Detta kan störa de andra hundarna.
  • Vi korrigerar/bestraffar inte hundarna. Varken verbalt med hårda ord eller fysiskt med exempelvis vattenspruta.
  • Löptikar är välkomna att delta. Tänk dock på att använda tikskydd under hela träningen.