• Hyr hallen •

Hyr vår hall inklusive all träningsutrustning.

Du kan boka hallen 30 eller 60 minuter åt gången.

Du ska ha plockat undan, städat och lämnat lokalen när din tid är slut. Lokalen ska lämnas i samma skick som den var när du kom. Om utrustning går sönder blir du ersättningsskyldig. Är ni flera som tränar tillsammans är det du som bokar som är ansvarig för att allt sköts korrekt.

Du kan komma själv med en eller flera hundar och även dela passet med en vän och dennes hund/-ar för 150 kr. Om ni är fler som tränar ska betalningen ändå ske som en klumpsumma till oss av dig som bokar. Ni får max vara 4 personer som delar på passet. I priset (150 kr) ingår träning för två personer, är ni fler personer tillkommer en kostnad på 50 kr/person.

I kurslokalen finns toalett samt pentry med kaffebryggare, diskmaskin, micro och en liten kyl samt bestick, glas, muggar, tallrikar m.m.

Ett automatiskt bekräftelsemail på din bokning skickas automatiskt till din angivna mailadress när du trycker på boka. Kontrollera skräpposten om du inte får detta mail för att vara säker på att din bokning gått igenom och kontakta oss om du inte fått något.

Obs! Vår butik ligger i samma byggnad som träningslokalen så viss aktivitet kan förekomma (dock enbart från människor som ska handla, inte hundar då de ej får ta med hund in i butiken när träning pågår). Träningslokalen är avgränsad med en hög grind och det finns en tjock gardin att dra för för att minska ev. störning.

Bokningar av hallen gäller endast för privat träning och ej i kommersiellt syfte.

Just nu kan du endast boka hallen under våra arbetstider tisdag-lördag, men vi håller på att kolla på alternativ för att ni ska kunna hyra hallen även när den är obemannad och hoppas få till det under sommaren.