BETEENDEKONSULTATION

BETEENDEKONSULTATION

• Inget problem är för stort eller smått •

Helhetstänk

Det är viktigt att jobba med ett förebyggande helhetstänk och du kommer få verktyg för att jobba med saker som ligger till grund för problemet.

Vi börjar inte jobba i situationerna där problemet uppstår utan vi jobbar med saker runt omkring för att du och din hund ska få hjälp i de problematiska situationerna. Om vi enbart skulle jobba med problemet där det uppstår får vi endast en kortvarig lösning (så kallad quick fix) på problemet där och då, men det är inte en långsiktig lösning som håller i längden.

Individanpassning

Du får individanpassad och professionell hjälp för just dig och din hund. Jag jobbar alltid med en fot i vetenskapen och en i praktiken.

Vi arbetar inte med bestraffningar utan istället arbetar vi med beteendeförändringar från grunden genom att bland annat förändra hundens känslor, upplevelser och vardag – allt för att ni ska få en ordentlig och gedigen lösning på just ert problem.

Vi samarbetar med Hälsinge Smådjursklinik som remitterar beteendeproblem till oss och vi hjälper er gärna med kontakt till dem om ditt djur behöver undersökas.

Kompetens

Du får hjälp av Nathalie som är utbildad etolog. En etolog är expert på djurens beteenden och orsakerna kring det så i ett mer vardagligt tal skulle man kunna säga att jag är hundbeteendevetare.

Nathalie är medlem i
Sveriges Akademiska Etologer

BOKA KONSULTATION PÅ PLATS

BOKA KONSULTATION PÅ DISTANS