Beteendekonsultation​

För dig som upplever problem med din hund i vardagen.

Vill du boka en beteendekonsultation? Första kontakt sker genom att du fyller i formuläret här på sidan.

Beteendekonsultationerna görs på plats hos Hundia Gävle. Om problemet är av sådan art att konsultation sker på annan adress tillkommer restid och reseersättning.

Vi erbjuder både enklare konsultationer via mail och mer omfattande konsultationer med fysiska träffar.
I alla paket ingår det skriftliga råd och träningstips.

Priser:

Två träffar inkl. utredning och träningstips: 1800 kr

Först en omfattande träff (cirka 1-1,5 timme) där vi ses, pratar igenom problemet och omständigheterna samt kollar på problemet när/om det uppstår.
Efter denna träff skriver vi ned vad vi har sett, lite grundläggande om vad problemet kan bero på samt råd och mailar till dig.
Sedan (hur lång tid det ska gå emellan kommer vi överens om) tar vi en uppföljningsträff (cirka 1 timme) där vi stämmer av hur det har gått för er, om något bör ändras samt om vi ska boka in fler träffar. Därefter mailar vi en skriftlig sammanställning av träffen.
Under utredningen finns vi också givetvis tillgängliga via mail så att du kan höra av dig om det uppstår några funderingar.
Vill du sedan boka in fler träffar blir dessa förmodligen inte lika omfattande eftersom du redan har fått verktyg att jobba med och då kostar dessa efterföljande träffar 450 kr/st för cirka 1-1,5 timme.

Ett privatträningstillfälle: från 1000 kr

Vi ses för ett träningstillfälle (cirka 1-1,5 timme) där du får tips på övningar du kan göra för att minska/komma till rätta med problembeteendet.

Rådgivning via mail: från 350 kr

Du får träningstips via mail.

Övrigt: kostnad efter överenskommelse

Vi kommer gemensamt överens om ett upplägg och priset för detta.

Villkor:

  • Du får en bekräftelse på din förfrågan via mail inom en vecka med förslag på upplägg och pris. Vid. ledighet/röda dagar kan svarstiden vara längre. Ditt svar på bekräftelsen blir din beställning. Kontrollera skräpposten om du inte fått svar.
  • Från att du har gjort beställningen har du 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Detta ska då meddelas skriftligen via mail.
  • Betalning ska vara oss tillhanda innan konsultationen påbörjas.
  • Vid utebliven betalning kan betalningsärendet lämnas över till inkasso.
  • Vid påbörjad konsultation gäller inte ångerrätten och erlagd betalning återbetalas ej.
  • En vanlig orsak till problembeteenden är smärta eller sjukdom. På grund av detta kan du bli ombedd att undersöka din hund hos veterinär/fysioterapeut/kiropraktor innan eller under en beteendekonsultation. Om du ombeds göra detta ska detta göras innan beteendekonsultationen påbörjas/fortgår. Väljer du att inte göra detta kan konsultationen avbrytas och ingen återbetalning ges.
  • Beteendekonsultationerna görs på plats hos Hundia Gävle. Om problemet är av sådan art att konsultation sker på annan adress tillkommer restid och reseersättning (18,50 kr/mil).
  • Vid eventuell tvist kommer vi rätta oss efter ARN:s rekommendation.
  • Strikt ägaransvar gäller, det är hundägarens eget ansvar att ha gällande försäkring för händelser där hunden är inblandad. Hundia Gävle frånsäger sig allt ansvar.

Bokningsförfrågan